Доставка

 

УСЛОВИЯ И ЦЕНИ ЗА ДОСТАВКА

 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки на стойност над 70.00лв. за територията на цялата страна!

 

Бебешки и детски магазин "СЛАДУРЧЕТА" предлага следните варианти за доставка:

  • до АДРЕС на клиент

  • до ОФИС на СПИДИ 

  • взимане на поръчката от нашия физически магазин, находящ се в гр. София, жк. Надежда 2, ул. Вардар № 18 до магазин ФАНТАСТИКО, и така ще получите -4% отстъпка от сумата на поръчката, която ще се калкулира и приспадне в момента на заплащането и  

Преференциални цени за доставка ДО ОФИС на СПИДИ при поръчки под тази сума:

  • 4 лв. за цялата страна

Срокът за доставка е 1 работен ден* след потвърждаване на складовата наличност на избраните продукти. 

 

Преференциални цени за доставка ДО АДРЕС при поръчки под тази сума:  

  • 6.50 лв. за цялата страна

Срокът за доставка е от 1 до 3 работни дни* в зависимост от зоната на населеното място и складовата наличност на избраните продукти.

* При многокомпоненти поръчки от различни марки и вносители, доставката може да ни отнеме допълнителен ден за окомплектоването и, за което ще бъдете допълнително информирани при потвърждение на заявката.

 

Изключение са поръчките на дървени мебели (легла, гардероби, скринове и др.)

- за страната:

  • До ОФИС на СПИДИ - 10лв. на продукт

  • До АДРЕС на клиент - 20лв. на продукт

- за територията на гр. София, доставката на дървените мебели си извършва с наш траспорт, по график и е напълно БЕЗПЛАТНА!

 

Поръчки, направени до 13.00ч. в работен ден, се обработват и по възможност се изпращат още същия ден. Поръчки, направени след 13.00ч, се обработват и изпращат на следващия работен ден.

Поръчките, направени през почивни и празнични дни се обработват в първия работен ден. Например: ако сте направили поръчка в събота – поръчката Ви ще започне да се обработва в понеделник.



НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ И ПОЛУЧАВАНЕ 

 

1. С наложен платеж или пощенски паричен превод - заплащането е на място, при получаване на стоката - сумата се заплаща на куриера в брой, а от него ще получите бележка за пощенски паричен превод или касова бележка.

ВАЖНО! Запазете документа удостоверяващ плащането (касова бележка, бележка за пощенски паричен превод), защото той ви е необходим, в случай на гаранционно обслужване на стоката.

2. Плащане по банков път - клиентът превежда по банков път сума, която е равна на цената на заявените стоки, както и разходите за доставка :ако има такива/ по посочената банкова сметка:

УниКредит Булбанк АД

IBAN: BG58UNCR70001523177319

BIC кода на банката: UNCRBGSF

Получател на плащането: "СЛАДУРЧЕТА" ЕООД

При начин на плащане с банков превод, моля очаквайте първо потвърждение от наш служител! Поръчката се изпраща СЛЕД като сумата на поръчката се появи в банковата сметка на "СЛАДУРЧЕТА" ЕООД. В този случай срокът за доставка започва да тече от датата на постъпването на сумата на поръчката в нашата банкова сметка.


ПРАВО НА РЕКЛАМАЦИЯ


Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. В този случай "СЛАДУРЧЕТА" ЕООД ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите. 
Потребителят е длъжен да съхранява получените от "СЛАДУРЧЕТА" ЕООД стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия. 


При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента. 


 В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на "СЛАДУРЧЕТА" ЕООД.  


 Ако при самото получаване на стока, тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковката й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна. Πpoблeмитe oт пoдoбнo ecтecтвo ca гoлямa pядĸocт, нo e в нaш oбщ интepec дa бъдeм внимaтeлни.

 

ГАРАНЦИЯ НА ПРОДУКТИТЕ 

 

Всяка стока, на която е указан срок на гаранция се изпраща на клиента с гаранционна карта, издадена от СЛАДУРЧЕТА ЕООД или оригинална гаранционна карта на производителя, в която са упоменати: 
адрес и телефон на оторизираните сервизи, гаранционните условия на съответните сервизни центрове или производители гаранционен срок на закупената стока. 

За всички продукти важат гаранционните условия на съответния производител или оторизирани сервизни центрове. В сервизните центрове важат единствено оригиналните гаранционни карти, с които е получена стоката. Освен гаранционната карта в много случаи се изисква валиден платежен документ, за да бъде уважена гаранцията. 
Клиентът е длъжен да пази всички документи и опаковки, съпътстващи стоката.